Caroline Lifvenforth .se

Happy & Healthy Mind, Body, Life & Spirit - Love Dancing, Business & Pleasure

★ ★ ★ ★ ★ ★

FAMNA FEMININT LEDARSKAP


BOKEN FAMNA FEMININT LEDARSKAP

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

 

 

BESTÄLL DITT SIGNERADE EXEMPLAR:

Din leverans kommer via posten
inom några dagar.

Pris: 259:- (inkl moms & frakt)

Beställ boken här >>

 

Boken ”Famna Feminint Ledarskap”

innehåller allt från livsöden, ekonomi, politik,

historia, uråldriga hemligheter, konkreta

metoder och övningar för att hitta vår inre

kraft, hantera vardagen och bearbeta utmaningar.

Den ger oss goa skratt och igenkänning i våra olika
roller som man och kvinna samt tankeväckare och inspiration!

 

2000-talets kurvigaste antologi innehåller bl.a.

Esoteriska uråldriga hemligheter

Maktelitens samhällskonspirationer

Från Kärnkraft till Inre kraft

En eldig dans mellan det feminina och maskulina samt mindful sex

Personliga erfarenheter & tips för att lyckas, från 17 kvinnliga ledare

Nya alternativa affärsmodeller, vidgade vyer och talande liknelser

De 9 olika intelligenserna, BI, EI, MI, DI, HI, NI, SI, TI, ITI

Statistik från NASA om vår potential

Om att bli "årsrik"

Goa skratt och igenkänning kring feminint och maskulint

Har vi kvinnor en rörig östrogenhjärna eller kanske ett rörligare sinne?

Hälsa inifrån, nya möjligheter

Tron på oss själva

Hemligheter från barndomen som påverkar och formar våra liv

Hur ingenting står på spel, någonsin!

Vild kreativitet, hästar, famna dig själv och vi är alla ledare!

Vad har symbolen för startknappen på datorn att göra med boken?

Vad händer när vi förenar det feminina & maskulina? Jo, det blir Power

...med mycket mera

 

 

NÄR DET FEMININA & MASKULINA KOMMER SAMMAN I BALANS & HARMONI. Feminint ledarskap handlar egentligen inte om kön, då vi alla har både feminint och maskulint i oss.
När det uppstår obalans mellan dessa aspekter i oss mår vi dåligt, agerar kortsiktigt, sårat, utifrån rädsla och själviskt. Relationer blir konfliktfyllda och kommunikationen sämre. Vi blir stressade och sjuka. Idag är det fler människor än någonsin som mår dåligt.

 

Hur skulle det vara om män fick vara män och kvinnor, kvinnor?

För att det ska kunna ske, behöver vi ha balans på båda aspekterna i oss. För en man utan kontakt med sin kvinnliga sida är ingen "riktig" man och det kan skapa förödelse, vilket vi ser många bevis på i samhället, inom makteliten och religion. I årtusende har den feminina kraften förtryckts, begränsats och ansetts mindre värd.
En kvinna som tvingas förtrycka sin feminina sida kan t.ex. bli svag, osäker, bitter och menlös eller hård, kall och mer "avstängd" för att "överleva" i samhället och tar då ofta mindre helhetsseende beslut. Vi går då miste om den enorma urkraft som det feminina består av i sin essens, där hjärtats värderingar står högst, samarbete, helhetstänk, närvaro och intuition - ingredienser som är ovärderliga för vår framtid, som behöver ta en ny riktning.

 

Vi vill i boken inspirera till vad balansen mellan de båda aspekterna i oss kan skapa i vår vardag, våra relationer, i vår yrkesroll och i samhället (oavsett vilket kön, religion, bakgrund eller sexuell läggning vi har)! Där värdet av den manliga energin och den kvinnliga energin lyfts fram men också vad förtrycket av det feminina ställt till med. Samt vad som kan ske när de kvinnliga egenskaperna åter får utrymme och där vår feminina urkraft inte räds, utan lyfts och hyllas istället, både i och bland oss kvinnor som män ❤️

 

 

RECENSION av BOKEN

"Ärligt talat så tänkte jag "Feminint ledarskap" hmm...inte riktigt min grej. Men efter bara ett par sidor så tänkte jag om - detta var ju riktigt intressant, inte alls vad jag hade förväntat mig. Jag är imponerande över din kunskap inom olika områden. Kapitlet "Svunna tider" är helt lysande och avsnittet om dansen gillade jag skarpt. Dina texter Caroline är som rinnande vatten. Lättläst och med självdistans. Kul att du har planer på fler böcker framöver!"
Johnny "Cash" Smith

★★★

Fler röster om BOKEN

”Jag kände mig dragen till Famna redan från början. Den är så fin, både utanpå och inuti. Som en skattkista med många olika juveler. Boken ligger bredvid mig på nattygsbordet och jag läser i den och njuter om och om igen. Tack för Famna!”  Maria Johansson, lärare

★★★

"Den inneboende kraften i den fysiska boken. Jag bär den med mig. Jag lägger den på bordet framför mig vid möten. Så att jag kan se den och hämta kraft, liksom jorda mig i det som är viktigt för mig. Den ger mig trygghet i att föra samman olika världar, att inse att den enda vägen är att vara sann i den jag är även i ett oförstående sammanhang. Tack för denna magiska bok!" Katarina Christensen

 

Beställ den idag!

Få ditt signerade exemplar med posten inom några dagar.

Pris: 259:- (inkl moms & frakt)

Beställ boken här här >>

"Boken är dedicerad alla modiga kvinnor och män som gått före oss. Vi är 17 kvinnliga ledare som tar stafettpinnen och famnar feminint ledarskap för att sprida ljus och förståelse över begreppet i 2000-talets kurvigaste antologi" - en värdefull och berikande bok för alla fantastiska kvinnor och modiga män, i denna viktiga tid av förändring.

Caroline Lifvenforth  070 486 46 47   |    info@carolinelifvenforth.se     |     www.carolinelifvenforth.se    |     Facebook

 

 

© Caroline Lifvenforth 2020