Caroline Lifvenforth .se

Happy & Healthy Mind, Body, Life & Spirit - Love Dancing, Business & Pleasure

★ ★ ★ ★ ★ ★

HÄLSA & LIVSKVALITET

STÄRK DINA FÖRUTSÄTTNINGAR - FÖREBYGG & TA HAND OM DIG I TID

Mitt liv har som för många andra, bestått av mycket stress, både inre och yttre. Stress är en av de största faktorerna till försurning i kroppen och nedbrytning av vår hälsa och hur vi mår. Även vilken mat/näring vi stoppar i oss påverkar vårt mående och om vi kan ta upp näringen optimalt. Samt hur våra celler kommunicerar och utför alla processer samt detoxar slagg och gifter. Jag vill inte bli en i "statistiken" utan vill istället göra det jag kan för att förebygga och må så bra så länge som möjligt - men samtidigt känna att jag lever och kan njuta!

 

Dessutom förälskade jag mig som 45-åring i dansens värld, där det från ett "otränat levne" blev dans 5-7 dagar i veckan.
Jag vill orka och hålla länge, för att dansa är det roligaste jag gjort.

 

Eftersom ALLT i kroppen består av olika sorters CELLER, ville jag hitta något som enkelt kunde göra gott för hela mig.

Så när jag fick höra ordet CELLKOMMUNIKATION tog det mig bara 20 sekunder att bestämma mig!

I 7 år har jag nu använt det här som mitt "Husapotek" för att känna att jag håller mig pigg, frisk, orka mer, boosta mitt immunförsvar, må, se och känna mig yngre längre, göra mina celler glada och främja cellkommunikationen samt få
bättre pH-balans i kroppen m.m. Jag har bidragit till tusentals andra, som velat det samma.

Här beställer du enkelt på nätet & får din leverans hemskickad >>

Vill du ha hjälp att lägga upp din beställning så välkommen att höra av dig.

Ett tips: Ge dig själv minst 3 månader. Om du vill prenumerera som jag gör - så får du inköpspris på allt & lojalitetspoäng på samtliga produkter som du regelbundet kan omvandla till gratisprodukter värt tusentals kr varje år.

Många börjar med 1 låda (4 flaskor) och 1 tub per månad. En del vill ha 2 lådor och 2 tuber. Lägg till ur näringsserien och få 15% rabatt på dem. Vill du ha för utsidan också, välj gärna Skin & Body setet, då får du med 2 tuber till ännu bättre pris.

Mer info >>

Caroline Lifvenforth  070 486 46 47   |    info@carolinelifvenforth.se     |     www.carolinelifvenforth.se    |     Facebook

 

 

© Caroline Lifvenforth 2020